måndag 10 maj 2010

På morgonpromenaden

Det är alltid lika trevligt att bege sig ut i skogen för att ta lite bilder. Varje gång jag och min kära granne tar den dagliga morgonpromenaden med Meika( vår vovve) så passar jag på att ta med mig lite färdigsydda kläder för fotografering. Här är dagens bilder!

Den här beställningen är från en kär kund vars två flickor redan har en hel del kläder sydda av mig.Den här gången önskades bl.a två klänningar i delvis hennes egna tyger. Här har vi resultatet på det. Jag hoppas hon blir nöjd, det är alltid en utmaning när man arbetar med tyger som man inte valt själv.

Samma kund önskade sig även en heldress och här fick jag helt fria händer i valet om tyg och utförande. Tyget känner ni säkert igen, det kommer från Deerdot och är helt ljuvligt.
Mönstret är eget och det skulle verkligen vara roligt att få se en livebild på den här.....Det har även blivit en kappa till en liten tjej i Norge. Får väldigt många beställningar därifrån nu, vilket självklart känns jätteskoj.

19 kommentarer:

jejja79 sa...

gud vilka underbara bilder..... kläderna ser ut som blommor som har slagit ut i skogen =) me like.
Och sen att kläderna är helt utöver det vanliga är ju bara ett plus. kram

linda sa...

Läntar..längtar..längtar. Finner inte ord för hur vackra kläder du gör. Självklart kommer det livebilder

Cilla sa...

Så underbart vackra kläder du gör!

rino sa...

söta, min favvo är kappan. Men du vet ju att jag älskar dina kappor:-)

fru-jansen sa...

Fantastisk flotte bilder!
Så god ide å ta med kamera og klær på skogstur.
Og selvfølgelige kjempefine klær, som alltid glade og velsydde!

Åsa Tidqvist sa...

Hur fina kläder som helst! giller verkligen kappan och klänningen med prickig krage! Fantastiskt duktig är du!

Fellai sa...

Vilka härliga bilder! Dina kläder är jätteläckra, du får till så härliga kombinationer.

Fröken 32GÅ sa...

Alltså du är ju GRYM på att kombinera färger & mönster.

Totalt underbara plagg!

Heja!

KroKKoFin sa...

Lovely lovely lovely. Jättesnygga modeller och färgkombos som vanligt. Blev nästan lite nervös av bilden där plagget hänger över vattnet. En vindpust och vips så... Usch hemska tanke om det trillat ner :-).
Smart att ta med kläderna ut i det gröna och fotografera. Så har jag också tänkt göra fast lite längre fram. Här finns ju inte direkt någon fin skog här där jag bor. Bara massa åkrar tyvärr :-). Är du sugen på att träffas nån dag? Vår maginfluensa är över nu...för tillfället är alla friska här hemma iaf :-)

Groovymama sa...

Skønne billeder - og buksedragten er da helt fantastisk....love it

kh
Trine

Lowellas tråd sa...

Härliga kläder och färgkombinationer! Fastnade verkligen för kappan o klänningen i gult, läckra verkligen. Vilken lyx att ha sådan vacker omgivning att ta morgonpromenaderna i =)

roYal me sa...

Vilka fina bilder och kläder förstås! Dressen var cool!Det var länge sedan man gick uppe vid fallen. Får väl göra det nästa gång vi kommer.
Kram Johanna

Beata sa...

Fina bilder och fina kläder, som vanligt!

finnkids sa...

Läckra läckra plagg! Kappan är ju bara för underbar, det är nog den sötaste barnkappa jag sett! Vilka härliga omgivningar du har runtomkring dig, smart att fotografera på sådana ställen! Dina kläder är en fröjd för ögat!

Helena sa...

Åhhhhh vilken underbar kappa!!! Som någon ovan sade "kläderna ser ut som blommor som slagit ut i skogen"...kan inte annat än att hålla med:) Byxdressen var ju oxå riktigt cool!!! Är det i Forsakar du tagit bilderna...tycker jag känner igen mig lite?

Naíma´s sa...

Vad glad jag blir över era goa kommentarer♥♥♥

Linda: Kläderna är på väg :)

Krokkofin: Den tanken slog mig också när vi stod där. Men som tur e hade jag min goda granne med mig som hade fått hoppa i om olyckan hade varit framme :)
Skönt att ni mår bättre nu. Hade varit riktigt kul att träffas nån dag. Är bortrest från ons till lör men sen är hemma hela nästa vecka om du kan nån dag då så hör av dig.
Då kan vi ta och sy en sådan kjol som du vill ha till lillan tillsammans.

Helena:Visst är det Forsakar :)

Tanja sa...

Oj, va fina klänningar! :D
Gillade tyget speciellt på den med älvorna, det var annorlunda.
Väldigt härlig plats att fota på.
Jag har ju också hund och går en väldigt fin runda, ska nog ta med mig ett gäng kläder nästa gång (när jag har fått nya kameran).

Ann-Kristin sa...

Så fantastiske klær du syr!!! Likte spesielt denne kappen:))) ME LIKE!!!

Susi sa...

Herremin hatt!!!!!!!!!!!! Så fantastisk fin