onsdag 19 maj 2010

Det är mycket nu....Vi har varit bortresta i ca 1 veckas tid och tagit oss lite "semester". Först tillbringade vi några dagar på Ivö där anordnars en special utställning för Belgiska vallhundar varje år under kristihimmelfärsdagen. Detta var Meikas allra första utställning och garanterat inte den sista :)
Hon blev bästa junior Terv (BIR) med CK(champion kvalité) och placerade sig som 2:a i BIS (Best in show). Inte nog med det hon vann även en vandringspokal "Glimten i ögat"
Detta trodde vi aldrig, inte för att hon inte är fin, hon är finast i mina ögon men konkurrensen brukar vara väldigt hård i den här tävlingen.Vi har även hunnit med en liten Norge resa och kommit hem med ännu en stjärna. Detta ska bli min nya träningskompis eftersom Meika tränas av min sambo. Låt mig presentera min lilla dunboll Fania de Rancho Jerez :)Jodå lite sytt också. Detta är på väg till en liten tjej som fyller 6 år och hennes lillebror som också fyller år snart. Båda gillar dom rosa. Den blåa klänningen beställdes till kusinen. Nu kommer alla tre vara finklädda till kalaset.Tack snälla Kristina för hjälpen med bilderna eftersom klantiga jag gjort av med kameraladdaren under resan.

Kram Jennifer

10 kommentarer:

Carro/mysigtdesign sa...

Grattis till placeringen på tävlingen. Hon är verkligen en skönhet. Klänningarna är jättefina.

finnkids sa...

Roligt med hundens placering i tävling! Vilka härliga klänningar igen!

Linda sa...

ÅÅ vilken söt liten goding. Kul att det gick så bra för Meika. Och somm vanligt kanon snygga klänningar.

KroKKoFin sa...

Wow, wow och wow!!! Superfina grejor! Love them. Men störst WOOOOOOW till dunbollen och priserna.

MESC sa...

Vilka klänningar, och vilken hund!!! Hur ska du bara kunna slita dig in till symaskninen framöver, med en sån bedårande kompis som lockar....??!! Fräscht med rött och rosa på tröjan förresten.

Elisabeth sa...

Jag skriver här också: De är verkligen underbara och tröjan kommer att bli uppskattad. Den har fina färger men är samtidigt tuff!

SiriR sa...

Grattis med hunden!

Og så fine klær!! I like:)

LilleBus sa...

Åhh - vilka fina kläder du gjort :-)
Och vilka underbar söta små vovvar!!
Grattis till vinsten!

jenny sa...

Vilka superfina klänningar du syr! Underbara färger och kombinationer.

Anonym sa...

fantastiska klänningar tycker både jag och min 5-åriga dotter! du ger verkligen inspiration till att ta fram symaskinen som har samlat damm alldeles för länge. Tack! En liten fråga; kommer du att finnas på Degeberga marknad även i år?