torsdag 29 april 2010

Till någon speciell ♥Har sytt kläder till en speciell liten tjej som gått rakt in i mitt hjärta.
Här kan du läsa om lilla Wildas liv. Vilken kämpe!!!

15 kommentarer:

Mimmi sa...

Som vanligt är ju dina kläder helt underbara och det rosa/gröna setet med klöverbladet var ju helt fantastiskt. Wow! Älskar både färgerna och applikationen.

Lina sa...

Hej!
Jag påbörjade att sy babykläder när jag gick i nian, men hann aldrig bli klar. Skulle väldigt gärna vilja börja sy nya. Jag tänkte mest fråga dig om du har/vet några bra mönster till babykläder med enkla beskrivningar? Jag skulle bli överlycklig om jag fick hjälp med detta. Skulle vara en perfekt sysselsättning, speciellt med gravida i släkten att överraska!
Om någon snäll själ har något mönster att skicka över mail, så vore det underbart snällt!
Lina-sand@hotmail.com
/Lina.

KroKKoFin sa...

Vad snällt av dig. Men jag avstår från att läsa bloggen då jag är så oerhört känslig vad gäller sjuka barn att jag alltid börjar gråta och gråter en hel kväll sen. Det hänger kvar från graviditets-känsligheten och att jag själv har en liten bebbe nu. Förlåt att jag inte svarat på din kommentar med förslaget om syträff. Jättegärna. Jag höll utkik efter dig på Gittes i tisdags men såg inte dig. Men vi var kanske där på olika tider. Ha det bra så hörs vi igen snart. Vi har maginfluensa i huset så för säkerhets skull vill jag vara säker på att den är eliminerad innan vi bestämmmer träff.

Strumpetossa sa...

Helt underbara!!

F . A . E sa...

Vilka underbara kläder.

Fröken 32GÅ sa...

Du har en unik känsla för färg! Så duktig!

Wildas mamma sa...

Såååå fina. Är supernöjd! Vår Sessa kommer garanterat älska dem. Många fina bilder ska tas. Tack så otroligt mycket. Nilla

Bibbi sa...

Du gör underbara kläder.

mynta sa...

Du är helt otrolig på att kombinera ihop färger och mönster! Du har också en helt egen och unik stil som alla barn måste älska. Själv älskar jag att följa din blogg och du är en stor inspirations källa för mig!

SiriR sa...

Åh, ja dette var spesielle klær for en spesiell liten jente:)

Hun kommer til å bli så fargerik og fin i dine vakre kreasjoner:)

od Andulky sa...

Så underbara!!

jejja79 sa...

helt underbara och vilka applikationer sen. =) Färger och kombinationer är som vanligt utöver det vanliga. super

Beata sa...

Superfina kläder!

Helena sa...

Jättefina kläder till en fin liten tjej! Tycker att det låter som en toppenidé att ha en liten syträff framöver:) Titta gärna in hos mig och var med och tävla!

Kattching sa...

vilken härlig jacka!
kom gärna in på min blogg och tävla om en av mina tryckta illustrationer!
/hanna