onsdag 9 september 2009

Sååå glad

Den här jacka gör mig verkligen glad!!! Tyvärr är den inte till Naíma utan ska vidare till min återförsäljare Tusen ting. Den underbara mössan är en födelsedagspresent. Tusen tack Johanna!!! Jag vill också ha en......

Har fina livebilder att bjuda på idag. Vilken härlig känsla det är att se kläderna användas . Tack för underbara bilder på en underbar tjej.8 kommentarer:

linda sa...

Jättefina kläder som vanligt!!!

Moi! sa...

underbar jacka!

SiriR sa...

Wow, for en fantastisk jakke! Kan forstå at du gjerne vil beholde den selv!!

Og så fine klær på live bildene også:)

Camilla Porsman sa...

Ja, den jackan gör mig alldeles glad också. Den kommer att bli en glädjekälla inte bara för framtida ägare utan också för alla som ser jackan ute på stan.

Aleisa sa...

Den jacka är en riktig dröm! jag blir mer och mer imponerat av dig, din kreativitet tar aldrig slut, utan förnyar sig och det är tur till alla, de som köper, de som vara kikar då och då på din fantanstik blog.kram!

Aleisa sa...

hihi, jag brukar säga till ryno att hon är min idol, och det känns som michael jackson skriver till en fan när hon kommenterar hos mig. och du då? madonna?, hihihi, så hedrat att du kommer och hälsar på hos mig. kram tillbaka!

Malin sa...

Hej! Fantastiskt fin jacka! Jag har varit på jakt efter ett rött tyg med katter länge. Var har du hittat det fina tyget?

Tack för superinspirerande blogg!

Naíma´s sa...

Tack för fina kommentarer!

Aleisa Gracias :)

Välkommen hit Malin och tack för den gulliga kommentaren.Det fina katt tyget är ett påslakan från Gekås