söndag 1 maj 2011

Valborgsklädsel


Det blir mycket fotografering när naturen är så fantastisk fin som den är nu. Naíma vill äntligen ha kläderna jag syr och då gäller det att passa på. Detta setet använde hon igår för att fira valborg. Hon har själv valt färgerna och att det skulle vara två-delat. Är Naíma nöjd så är mamma nöjd. Hoppas ni hade en trevlig valborg allihopa.


11 kommentarer:

finnkids sa...

Vilken härlig kreation! Jag gillar klövertyget! Så varmt det ser ut hos er, här uppe är har vi haft kallare nu ett par dagar men värmen kommer väl tillbaka hit också igen... :-).

dorabella sa...

Åå vad fint! Älskar det gula klövertyget!

Helena sa...

Underbara bilder Jenifer å Naíma är ju så cool i sina fina valborgskläder!! Vad härligt att hon äntligen har börjat uppskatta kläderna du syr igen:)

Annika sa...

Vad härligt gult!
Fantastiska bilder!

Hälsningar från Finland!
Annika - RuttuNuttu

Hanne sa...

Du gör så himla fina saker!! Och de har verkligen en egen stil. Dessutom kan du verkligen detta med på att ta bilder och bearbeta dem, då kommer kläderna verkligen till sin rätt - tillsammans med naturen runtomkring. Verkligen inspirerande!!!

Retro Elephant sa...

Härligt set om för tankarna till sommaren!

//Lina

SiriR sa...

Så gøy at hun vil bruke klærne dine igjen!
Og heldige Naima, for du syr jo så fine ting:)

Lindas hobbyhjørne sa...

Så utrolig søt jente og klær :)
Ha en fin dag, klem.

LustigLinda sa...

Underbart!

snakkemunn sa...

En herlig kledd unge. :))

Fiff sa...

Det var verkligen en fin blogg du har! Och vilka fina foton. Det var tur att vi började prata om det idag :-) Nu har jag lagt mig som följare här, så vi ses igen! Och säkerligen ses vi "på riktigt" snart igen. Kram från Fiff/Maja