torsdag 31 mars 2011

Ett nytt försök
Kommer ni ihåg jeansklänningen som jag sydde för att matcha dom fina strumpbyxorna. Den hänger fortfarande oanvänd i Naímas garderob. Har gjort ett nytt försök att göra tjejen glad och den här gången blev det en singoalla klänning. Vi får väl se om detta blir en större succé....eller om den får hänga bredvid den gamla i garderoben.

10 kommentarer:

á Yeliqa sa...

Klänningen blev verkligen så, så fin!!! Hoppas att den blir väl använd :)

Anonym sa...

Tøff og søt!

Palven sa...

Kanonfin!!!
Dom är kräsna ibland de små liven ;o) Min skrutta har dissat ett antal klänningar jag gjort, men de brukar som tur var falla någon annan på läppen :o)

SiriR sa...

Supersøt!
Og så fine blomster:)

Anita sa...

Denna måste hon ju bara gilla. Jättefin, härlig tygmix. Jag måste testa singoallamodellen, känns söt och tuff på samma gång. Me like :-)

SiJo sa...

Kjempefin kjole og pike! Du har en flott blogg og syr utrolig fine klær. Jeg liker dine modeller og fargerike kombinasjoner utrolig godt. Her er det bare å la seg inspirere!

finnkids sa...

Klänningen är supersnygg och fina färgkombinationer! Hoppas klänningen går hem hos dottern denna gång :-).

annkatrin sa...

Jösses, vad läcker! Häftigt med matchande prickiga strumpbyxor!=)

LustigLinda sa...

å vad synd att den andra hänger oanvänd, den är ju fantastiskt vacker. Denna singoalla är jättefin oxå, hoppas hon gillar den bättre. Jag ska försöka mig på att göra en singoalla...nån gång...

house of hopen sa...

Hei,

Den var utrolig søt! Herlig med prikker...Så moro at du lager kjoler som er tenkt til en spesiell strømpebukse, det har jeg sansen for!
Jeg er innom bloggen din rett som det er, du lager så mye fint. Jeg blir glad av å kikke her inne. 1000 takk for alt du deler:)

Beste hilsen fra
Solveig, Bærums Verk/Norge