lördag 13 mars 2010

Vårtecken


Idag känns det verkligen som om våren är på väg. Jag och Naíma har spenderat hela förmiddagen ute i den härliga solen. Medan jag tog lite bilder passade hon på att hoppa hage....underbart!!Ikväll blir det Melodifestivalen, så nu blir det att sitta vid symaskinen eftersom jag lovat Naíma en Pernilla Wahlgren klänning. Man skulle kunna tro att vi fått en schlagerdrottning i familjen.

Hoppas ni får en härlig kväll/kram

10 kommentarer:

KroKKoFin sa...

Hihi så sött - En Pernilla-klänning. Den har jag inte lagt på minnet men ska kolla lite extra ikväll på TV hur den ser ut :-).

Anonym sa...

Endelig! Her begynner også snøen såvidt å forsvinne og jeg så nettopp noen spirer fra vinduet. Må springe ut med kamera før kvelden. For en absolutt fabelaktig jakke du har laget der på toppen, med stor blomst og polkadotter inni. Kult å kombinere kraftige farger og mønstre med et relativt nøytralt/tidløst/klassisk stoff som jakkens hoveddel.

Livet Efter sa...

Var har du hittat dessa vårtecken? Jag får nog komma in och kolla lite, för på denna sidan vägen är det mest snö. Vi har inte orkat skotta in den till er än.;) Jag ser fram emot att se Naima med Pernilla-klänningen. Trevlig Kväll! Kram

Anonym sa...

Hej
Jag undrar hur man kan beställa från dig? Kan man komma å titta å beställa?
mvh CArina

Naíma´s sa...

Tack för era fina kommentarer.

Kristina: På vår sida finns det gott om vårtecken :) Du får gärna komma in och beundra dessa så länge du lämnar snön på er sidan vägen :)

Carina: Du är varmt välkommen att maila mig på naimas@live.se så kan jag svara på dina frågor.

Aleisa sa...

hej gumman,
vad härligt att se! blommor är det som vi längtar, så länge har man naimas, vad fina jackan och klänningen är! love it.
idag varit på biblioteket i helsingborg och tittar på en vikort, där var sötaste naima! det är lillaskatt reklamkort, jag tog hem direkt, hon är hemma hos oss. muchos besitos para ella, så mer blommor och vårtecker, skönt!
kram!
aleisa

SiriR sa...

Oj, oj så herlige bilder!! Lekre klær og deilig med vår!! Vi har fortsatt masse snø, æsj...

Har en award til deg på bloggen min, kikk forbi hvis du vil:)

LillaBarn sa...

Och jag som hade hoppats på lite snö iallafall när vi kommer hem till Sverige... Nåväl, om det inte ska vara nån snö, så hoppas jag att våren är i full swing istället!!!

Lucia (Uplandsgården) sa...

Oj, så fint allt du gör, kände att jag var tvungen att gå till din sida för att få lite inspiration och våga matcha lite hej vilt, min beställare är så fega... men om jag syr lite roligare till mina egna istället tänker jag.

rino sa...

älskar jackan! du är fortfarande min favorit vad gäller att kombinera tyger:-)
ha det bra