måndag 8 februari 2010

Uppdatering Shall we dance

Så då var den här underbara helgen förbi. Vi hade riktigt riktigt skoj. Tyvärr vann inte mina självklara favoriter eftersom domarna hellre belönade trams än dans.Men det är kanske så det ska vara på ett sådant evenemang, man ska helt enkelt inte ta det för seriöst. Dessutom hade Marie och Andreas ingen fördel i att dansa som andra par eftersom poängen blev högre o högre ju senare på kvällen det blev. Jag hade verkligen jättetrevligt, maten var god och sällskapet underbart.Marie och min fina sambo


Och här får ni även träffa mig tillsammans med mina underbara väninnor. Hej på er alla där ute, tänkte det kunde vara lite roligt för er att få se ansiktet bakom bloggen.Idag är det åter tillbaka till sömnaden och jag ska även hinna med att svara på lite mail.

8 kommentarer:

Kristina sa...

Du vågade......Nu var du modig Jennifer!:)Annars kunde de kikat in på min blogg så hade de sett dig där om en stund.;) Kram från din ena väninna.

OttoPippi sa...

Vad kul ni verkar ha haft!!!!

Och så himla kul att få se ditt ansikte här :-)

jejja79 sa...

Men.... där är du ju. Kvinnan bakom alla dessa underbara kreationer och mönster mixar =) Kul att få se dig. kram

Aleisa sa...

att se dig, tills sist, tyckte det var underbart! kvinna bakom alla fina färger och vackrate klänningar som vi älskar. a bailar más, la próxima vez será, y sino como decia mi abuela, q nos quiten lo q sea, pero a mi nadie me quita lo bailao,
muchos abrozotes,
aleisa

Babushkadockan sa...

Vad roligt att se dig på bild. Och snygg är du också!

Lucia (Uplandsgården) sa...

Tack, det är alltid lite häftigt att se ett ansikte, blir lite mer verkligt då, vi på sybloggarna är ju lite skygga av oss. Men kul att se vem som ligger bakom all underbar färgprakt!

naima sa...

måste bara säga att dy har ett väldigt fint namn :) haha!

Lisali sa...

Hei!
Du har sikkert fått denne awarden før, men du er så fantastisk flink, så jeg vil gi den til deg uansett!! Ligger på bloggen min!